block

Digitalisering, Hoe begin ik er aan?

Deze vraag is één van de meeste gestelde vragen aan ons. Daarom dat we het hier even uit de doeken doen.

Stap 1: Het in kaart brengen van je proces

De eerste stap naar digitaliseren is het in kaart brengen van je processen. n deze stap zijn de mensen op de werkvloer jouw belangrijkste bron van informatie. Zij kunnen bijstaan om elk detail van het proces scherp te krijgen en snel te achterhalen waar de mogelijke bottelneks zich verschuilen.

Stap 2: Maak een tijdslijn

Maak voor uzelf een tijdslijn, de tijd waarin je wat wil bereiken. Bij het opmaken van de tijdslijn dien je realistisch te zijn. Ga niet te snel en zie het niet te groots, neem kleine stappen vooruit. Hou rekening met inloop- en leerperiodes. Check met de uitvoerende partij of deze tijdslijn voor hen haalbaar is, zodat de vooropgestelde deadlines mogelijk zijn.

Stap 3: Hou een budget voor ogen

Wat is het budget dat je wil spenderen? Hou je budget voor ogen en communiceer dit met de andere partij. Maak duidelijk wat je verwacht voor dit budget en speel open kaart. Zo kan er afgesproken worden wat mogelijk is en welke technologieën het meest geschikt zijn.

Tips

Als afsluiter geven we je nog enkele belangrijke tips. Pin je niet vast aan één specifieke technologie. Durf te kijken naar alternatieve mogelijkheden en blijf open-minded. Laat je adviseren, maar blijf kritisch en durf de vraag te stellen welke alternatieven de andere partij kan bieden. Zo ben je zeker dat ook zij zich niet aan één technologie vastpinnen. Kies voor een derde partij die zich flexibel wil opstellen en binnen redelijke termijnen kleine aanpassingen kan en wil doen.
;
Verken-VR-met-web
Lees meer ...

Lekker van bij ons ;)

Duroc d’Olives ontvangt kwaliteitslabel!Trost om partner te zijn in hun digitalisering. Varkenskwekerij Duroc d’Olives en restaurant De Zwaan krijgen van minister Crevits kwaliteitslabel “Lekker van bij ons” KRUISEMTwee Kruisemse bedrijven hebben van Vlaams minister Hilde Crevits het ambassadeurschap “Lekker van bij ons” gekregen, omdat ze lokale producten promoten en de voedingsketen kort houden. De kwaliteitslabels…
Lees meer ...

Gestructureerd samenwerken

We zien meer en meer hoe bedrijven de dag van vandaag samenwerken, we zijn elk expert geworden in ons eigen vakgebied.De volledige keten InHouse hebben is verleden tijd, wat betekent[…]
Lees meer ...

De investeringsaftrek

Momenteel biedt de overheid weinig subsidies aan op gebied van digitalisering.Enkel via de KMO-groei kan je subsidies bekomen. Deze dossiers zijn jammer genoeg op afroep en de indiening van het[…]
Lees meer ...
Verankering van Kennis
Lees meer ...
×
×

Deze website gebruikt cookies volgens de AVG en de cookiewet.

Algemene informatie met betrekking tot cookies

Bij het gebruik van deze site, zal ons systeem of dat van een van onze partners cookies plaatsen op uw computer. Een cookie is een tekstbestand dat op de pc van de gebruiker wordt opgeslagen en zo deze later kan herkennen. Deze functie wordt gebruikt om de sessies te onthouden (zodat de gebruiker niet elke keer hoeft in te loggen) en voor statistische doeleinden. De eerste worden beschouwd als technische cookies, de laatste zijn profileringscookies. Een cookie kan alleen worden opgeslagen als uw browserinstellingen dit toestaan, standaard zijn de meeste browsers ingesteld om ze automatisch te accepteren.

Toepassingen met betrekking tot cookies en andere vergelijkbare technologieën

Onze site gebruikt cookies om :
  • Toegang tot het contacformulier te moduleren
  • Statisctische informatie over het gebruik van deze te site te verzamelen
  • Third party cookies Onze site integreert diensten van derden die hun eigen cookies kunnen instellen en gebruiken. Hieronder vindt u de lijst van hun informatie:
  • Google Analytics (informative)
  • Google Adsense (informative)
  • Google DFP (informative)
  • Google+ (informative)
  • YouTube (informative)
  • Facebook (informative)
  • Instagram (informative)
  • Twitter (informative)
  • Voor meer info kan u terecht op: http://www.aboutcookies.org/